|
|
|
Naujokas

Grupė: Forumo dalyvis
Paskutinis užėjimas: 2009.11.14 21:49:20
Apsilankymai: 16
|
|
Naudoju Skysilver...
Greitis Lietuvoje apie 1mb/s ... ir taip jau 7-8 menesiai Skaminau 2 kartus i supporta pasako man palaukti taip ir laukiau...
Cia pusė bedos bet dabar ir torrentai is pasaulio su virs 1000 sideriu jeigu nera lt uzeriu siuncia nedaugiau kaip 80-150 kb/s . (torrents.ru, nnm-club.ru, novafilm.tv ir t.t)
Nesakont jau apie diskonektus...
Tikraj toke paslaugos kokybe jau užknyso, naudoju skynet virs 10 metu, taip skynet nori pasakyti man aciu naudokite toliau...
Kada atsiras greitis parašysiu, o seip tegul visi žino koks gali buti skynet.
|
|
|
|
|
Naujokas

Paskutinis užėjimas: 2009.11.14 21:49:20
|
|
Greitis atsirado ... lt - 10mb/s
Tikiu kad ir torrent veiks gerai.
Aciu.
|
|
|
|
|
Naujokas

Paskutinis užėjimas: 2009.11.03 19:04:07
Apsilankymai: 2
|
|
| Greitis tragiskas, lietuvoje 10mbits, torentu uplaudas vos 100kbits pasiekia. Kas ten pas juos pasidare tai neaisku. Pries tai visa menesi greitis sieke ~90mbits. Aisku tik viena, kad tegu rupinasi savo problemomis ir teikia kokybiskas paslaugas, priesingu atveju gali sulaukti svecius ir vartotoju teisiu, nes su savo marketinginiais triukais cia machinaciju nedarys.
|
|
|
|
|
Dalyvis

Paskutinis užėjimas: 2010.02.09 16:14:41
Apsilankymai: 69
|
|
djvudis (2009.11.03) Greitis tragiskas, lietuvoje 10mbits, torentu uplaudas vos 100kbits pasiekia. Kas ten pas juos pasidare tai neaisku. Pries tai visa menesi greitis sieke ~90mbits. Aisku tik viena, kad tegu rupinasi savo problemomis ir teikia kokybiskas paslaugas, priesingu atveju gali sulaukti svecius ir vartotoju teisiu, nes su savo marketinginiais triukais cia machinaciju nedarys.Tai gal prieš ką nors kaltinant reikėtų kompą pasitvarkyt, nes pas mane kaip veikė viskas normaliai (iki 100mb/s), taip ir veikia dabar.
|
|
|
|
|
Pradedantysis

Paskutinis užėjimas: 2010.08.10 15:41:32
Apsilankymai: 55
|
|
Tokiu atveju geriausia būtų kreiptis į Skynet techninį skyrių telefonu 2664551. Darbuotojai patikrintis kur yra problema.
|
|
|
|
|
Naujokas

Paskutinis užėjimas: 2009.12.01 00:25:04
Apsilankymai: 2
|
|
Tai gal prieš ką nors kaltinant reikėtų kompą pasitvarkyt, nes pas mane kaip veikė viskas normaliai (iki 100mb/s), taip ir veikia dabar.[/quote]
Pritariu!!! Greitis geras ir stabilus, o kompa reikia priziureti
|
|
|
|
|
Naujokas

Paskutinis užėjimas: 2009.12.13 10:51:22
Apsilankymai: 11
|
|
Sveiki, as susiduriau su tokia problema kaip ir daugelis sios temos dalyviu. Viskas prasidejo vasara, dingo internetas paskambinau i tech. apatarnavima pataise interneta. Taciau atsirado problema: download gretis max pasiekia 1,1 Mb/s greiti ir viskas! Anksciau budavo 8-9Mb/s.
Paskambinus i tech. aptarnavima vel pasake kad nera techniniu galimybiu suteikti 100mbit linija, nors pries savaite tai dar buvo imanoma Zodziu sedziu puse metu su prastais greiciais ir laukiu kol pasikeis greiciai i gera. Mano planas Skynet Silver, problema Zemynos g. 35 namas.
|
|
|
|
|
Pradedantysis

Paskutinis užėjimas: 2010.05.19 19:07:49
|
|
[quote]Blackhand (2009.12.03) Sveiki, as susiduriau su tokia problema kaip ir daugelis sios temos dalyviu. Viskas prasidejo vasara, dingo internetas paskambinau i tech. apatarnavima pataise interneta. Taciau atsirado problema: download gretis max pasiekia 1,1 Mb/s greiti ir viskas! Anksciau budavo 8-9Mb/s.
Paskambinus i tech. aptarnavima vel pasake kad nera techniniu galimybiu suteikti 100mbit linija, nors pries savaite tai dar buvo imanoma Zodziu sedziu puse metu su prastais greiciais ir laukiu kol pasikeis greiciai i gera. Mano planas Skynet Silver, problema Zemynos g. 35 namas.[/quote]
Pas mane buvo panasi nesamone, dar sauktukus mete ir dingdavo internetas( Planas Sky Silver), Nepadedavo net greicio sumazinimas.. Kai nepavyko sutvarkyt per atstuma, uzregistravau gedima ir po keliu dienu atvyke technikai nemokamai sutvarke. Dabar nesiskundziu, ir jau keli menesiai,tfu,tfu viskas kuo puikiausiai veikia. 
|
|
|
|
|
Naujokas

Paskutinis užėjimas: 2009.12.22 16:21:50
Apsilankymai: 4
|
|
| Man tas pats. Pas mane planas skynet silver, greitis turi but leituvoj 10-100 mbps, o is tikro yra iki 10mbps, del to max greitis siunciant torrentuose ir pan max 1.2 MB/s Niekas nesikeicia jau gerus 3 menesius. Skambinau keleta kartu, sake kad techines galimybes neleidzia padaryti greicio iki 100 mbps, tam reikalinga tinklo rekonstrukcija butent mano name. Paklausiau kada ji bus, atsake, kad neaisku... Man idomi ju politika ir strategija tokiais konkurencingais laikais ... Kodel vartotojas uz keliu namu (draugas) mokedamas tiek pat turi 10 kartu geresni rysy nei as? ir jokiu konkreciu atsakymu... Butent del sios priezasties jie praras ilgameti vartotoja jau siu metu gruodzio 22. diena. VALIO  P.S. per 3 metus 100mbps greiti esu turejes gal tik pusmeti.
|
|
|
|
|
Pradedantysis

Paskutinis užėjimas: 2010.08.10 15:41:32
Apsilankymai: 55
|
|
| Manau, dėl greičio ar kitais kokybės klausimais visuomet reikėtų kreiptis į techninį skyrių 266 45 51, pasirinkti 2. Tuomet darbuotojai viska patikrina ir sutvarko. Kiekvienas vartotojas yra individualus, todėl tik ten galima viską tiksliai išsiaiškinti.
|
|
|
|